Uslovi i pravila

Korišćenje

Ovi opšti uslovi odnose se na korišćenje servira na www.fabbrura.com isključivo na području Republike Srbije.

Korišćenjem tih servisa obavezujete se da ćete poštovati niže navedene uslove i pravila,i da ste sa istim saglasni.

 

Registracija

Da biste se registrovali na www.fabbrura.com, morate imati najmanje 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unetih podataka prilikom registracije.

Ukoliko dođe do bilo kakve promene podataka koje ste uneli prilikom registracije, molimo Vas da što pre ažurirate Vaš korisnički nalog, odnosno obavestite nas o nastalim promenama putem e-mail adrese: support@fabbrura.com

 

Uslovi kupovine

Postupak i uslovi kupovine/prodaje robe putem www.fabbrura.com definisani su kroz sledeće etape: registracija, poručivanje, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučilac poručene robe je IST Co. doo Bačka Palanka, sa sedištem u Bačkoj Palanci, Branka Radičevića 118.

Društvo putem Internet prodavnice omogućuje kupovinu celokupnog asortimana robe koja se nalazi u njenoj ponudi u trenutku isporuke robe. Kupcem se smatra svaka osoba koja se registruje i elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosledi ih nama.

Sve cene su izražene u dinarima sa PDV-om i orijentacionog su karaktera. Društvo zadržava pravo korekcije cena na dan isporuke u odnosu na cene na internet stranici.

 

Poručivanje robe

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Pritiskom dugmeta, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku korpu.

Roba se smatra poručenom u trenutku kada kupac prođe celokupan proces.

Na e-mail kojim ste se registrovali kao kupac dobićete potvrdu da je porudžbina primljena od strane Društva.

Društvo obavezuje se će isporučiti sve poručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama na adresu kupca. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti bilo koji od poručenih proizvoda, kontaktiraće kupca robe telefonom ili e-mailom po pitanju zamenskog proizvoda ili otkazivanja poručenog proizvoda. Svi ostali poručeni proizvodi biće isporučeni.

Neke od fotografija na našen portalu samo su ilustrativne prirode.

 

Otprema robe

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Ukoliko naknadno primeti oštećenja na robi i robu nije vratio dostavljaču, kupac je dužan da neispravnu robu ne baca, već da kontaktira Društvo kako bi robu preuzeli skladno dogovoru s kupcem.

Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Društvo zadržava pravo da odbije dostavu poručene robe ukoliko utvrdi kršenje ovih uslova i pravila oglašenih na web sajtu.

 

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje da će poručene proizvode platiti jednim od sledećih načina plaćanja:

• Gotovinom (pouzećem)

• Kreditnom ili debitnom karticom

• Uplatom na račun društva – isporuka nakon uplate

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

IST Co. doo Bačka Palanka obavezuje se da će čuvati privatnost svih registrovanih kupaca.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica sa kojim Društvo ima sklopljen ugovor.

 

Dostava robe

Sve porudžbine se dostavljaju preko kurirskih kompanija sa kojima Društvo ima sklopljen ugovor, svakog radnog dana od 08 do 19 sat a subotom 08 do 14 sati. Termin dostave zavisi od kurirske službe koja vrši dostavu dok Društvo ne preuzima odgovornost za kašnjenje isporuke. Iskazane cene dostave su informativnog karaktera.

 

Povrat/Reklamacija robe

Kupac ima pravo na izjavljivanje Reklamacije Prodavcu i to na e-mail adresu: support@fabbrura ili pisanim putem na adresu IST Co. doo, Branka Radičevića 118, 21400 Bačka Palanka i to u sledećim slučajevima:

• isporuka robe koja nije poručena

• isporuka robe koja nije saobrazna robi koja je poručena

• isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Kupac je dužan da odmah po prijemu pregleda isporučenu robu te da o svim eventualnim nedostacima odmah obavesti dostavljača.

Kupac ima 14 dana od dana prijema robe da iskoristi svoje parvo na reklamaciju/povrat robe.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korišćenju

Registracijom na www.fabbrura.com ili pristupanjem putem mobilnih aplikacija dajem saglasnost da Društvo. i njegovi poslovni partneri prikupljaju, obrađuju i međusobno prosleđuju i razmenjuju sledeće podatke (dalje u tekstu: obrada podataka): moje lične podatke navedene u registracijskoj formi i podatke o mojim porudžbinama.

Pomenutu saglasnost za obradu podataka dajem u svrhu upoznavanja Društva sa mojim kupovnim navikama, u informativne svrhe, kao i u svrhe prometa usluga i robe Društva i partnera za sve vreme trajanja moje registracije, kao i za ostale prometne potrebe pružalaca usluga.

Upoznat sam sa pravom da u svakom trenutku mogu u celosti povući ovu izjavu o saglasnosti. Povlačenjem izjave o saglasnosti u celosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija na www.fabbrura.com.

Upoznat sam sa pravom da u svakom trenutku mogu i delimično povući ovu izjavu o saglasnosti za obradu podataka (odjava sa newslettera – u promotivne svrhe).

Kupac može na sopstveni zahtev zatražiti brisanje svojih ličnih podataka iz baze putem e-maila.

 

Sigurnost

Prilikom registracije na www.fabbrura.com bićete dužni da kreirate lozinku koju ste dužni da ne otkrivate drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i porudžbine koje su poručene pod Vašim nalogom. Ukoliko znate ili sumnjate da još neko zna Vašu lozinku, dužni ste da nas obavestite o tome tako što će te kontaktirati putem e-maila support@fabbrura.com kako bismo Vam dali uputstvo za izmenu Vaše lozinke.

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Društvo ima pravo da od Vas traži da promenite lozinku ili može da blokira Vaš korisnički nalog.

Sve stranice na www.fabbrura.com zaštićene su upotrebom SSL sigurnosnog protokola.

Društvo koristi „cookie“ isključivo kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. ‘session id’, kako bi se osiguralo da tokom trajanja sesije webshop prepoznaje i pamti korisnikov pretraživač (browser), a samim tim i korisnika i na taj način omogući kupovinu.

 

Eksterne usluge

Usluge koje Vam pruža Društvo putem www.fabbrura.com ne uključuje troškove koje snosite korišćenjem računarske opreme i druge elektronske uređaje i usluge za pristup našim stranicama. Društvo nije odgovorno za troškove telefona, interneta ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom poručivanja ili pregleda web stranice.

 

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj www.fabbrura.com je zaštićen i Društvo ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korišćenje. Za svako komercijalno korišćenje sadržaja morate nas prethodno kontaktirati putem e-mail adrese support@fabbrura.com

 

Dostupnost www.fabbrura.com

IST Co. doo nastoji da Vam da najbolju moguću ponudu usluga, pri čemu ne može garantovati da će usluge na internet stranici odgovarati Vašim potrebama. Društvo takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Pristup na www.fabbrura.com ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja, kao i u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje nastojimo da otklonimo u najkraćemo roku.

 

Cena

Ukupna cena je naša procena koliko će Vaša porudžbina iznositi kada Vam dostavimo naručene artikle. Može se dogoditi da će iznos Vašeg računa malo odstupati od onog koji Vam je prikazan sa ukupnim cenama na www.fabbrura.com.

Razlog za odstupanje su troškovi dostave koje Društvo nije u mogućnosti da kontroliše, tj. određuje ih kurirska kompanija sa kojom Društvo ima potpisan ugovor.

Ako moramo da zamenimo određeni artikal zamenskim, tada će se cena razlikovati zbog cene tog artikla.

 

Važenje pravila

IST Co. doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova i pravila korišćenja. Bilo kakva izmena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupiće na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na internet stranicama Društva. Ako web sajt nastavite da koristite nakon što su izmenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatra se da ste saglasni s novim Uslovima i pravilima korišćenja. Društvo neće biti odgovorno ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena web sadržaja.

Ako se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja, molimo Vas nemojte koristiti naše web servise i/ili aplikacije.

 

Neisporuka robe

Društvo zadržava pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja na zloupotrebu ili kršenje nekog od Uslova i pravila korišćenja. Sumnja na zloupotrebu ili kršenje nekog od Uslova i pravila korišćenja povlači sa sobom brisanje potrošača iz baze i onemogućavanje novih porudžbina. Takođe, zadržavamo pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja koja ukazuje na to da bi isporukom robe moglo doći do ugrožavanja fizičkog ili psihičkog integriteta zaposlenih koji vrše isporuku robe.